Usuń konto

Jeśli chcesz usunąć swoje konto w aplikacji Vox Verbis – Biblia AI, możesz złożyć żądanie trwałego usunięcia konta oraz powiązanych z nim danych.

Zaloguj się, aby zarządzać kontem

Ze względów bezpieczeństwa, aby zapobiec nieautoryzowanemu usunięciu danych, wymagamy weryfikacji tożsamości.

Jakie dane zostaną usunięte?

Po usunięciu konta usunięte zostaną dane powiązane z kontem, w szczególności:

Dane, które mogą zostać zachowane

Niektóre informacje mogą być przechowywane przez określony czas, jeżeli jest to wymagane przez przepisy prawa, konieczne do rozliczeń lub niezbędne do ustalenia, dochodzenia albo obrony przed roszczeniami. Po upływie odpowiedniego okresu dane te zostaną usunięte lub zanonimizowane.

Usunięcie historii rozmów

Nie musisz usuwać całego konta, aby usunąć historię rozmów z AI. Historię rozmów możesz wyczyścić bezpośrednio w aplikacji mobilnej Vox Verbis, przechodząc do zakładki Czat i klikając ikonę kosza w prawym górnym rogu.

Ważne

Usunięcie konta jest operacją nieodwracalną. Po zakończeniu procesu nie będzie można odzyskać usuniętych danych ani historii zapytań teologicznych.